Τρίτη 1 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Εντείνουν την προσπάθεια οι αγωνιστικοί συνδυασμοί

Δυο βδομάδες έμειναν μέχρι την Κυριακή της 13ης Οκτώβρη και η πολιτική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών που δίνουν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί στη Θεσσαλία κορυφώνεται.

  • Στη Λάρισα, χτες ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Συνεργασία» περιόδευσε στη λαϊκή αγορά, συναντήθηκε με εκπροσώπους των ωρομίσθιων καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου και επισκέφτηκε τη συνοικία του Αγίου Θωμά.

Η κεντρική συγκέντρωση της Δημοτικής Συνεργασίας θα γίνει την Τετάρτη, 9 Οκτώβρη στην πλατεία Ταχυδρομείου, στη Λάρισα.

Ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΕΑΣ), το Σάββατο και την Κυριακή, μίλησε σε μεγάλες επαρχιακές συγκεντρώσεις στην Ελασσόνα και στον Τύρναβο. Χτες μίλησε σε σύσκεψη γεωτεχνικών που συγκάλεσε η ΝΕΑΣ, ενώ σήμερα το πρωί θα μιλήσει σε επαρχιακή συγκέντρωση, στα Φάρσαλα.

Η κεντρική συγκέντρωση της ΝΕΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 6 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου.

  • Στη Μαγνησία, ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στις Βόρειες Σποράδες, όπου είχε συναντήσεις με φορείς, μίλησε σε συγκεντρώσεις και παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τριών νησιών. Ο Ν. Γκατζής, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Δημοτική Αγωνιστική Συμπαράταξη» (ΔΑΣ) περιόδευσε στις υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας και μίλησε στη συνοικία Νεάπολη.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η κοινή κεντρική συγκέντρωση της ΝΑΣ και της ΔΑΣ, στην παραλία του Βόλου.

  • Στα Τρίκαλα, την Παρασκευή, 4 Οκτώβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η κοινή κεντρική συγκέντρωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης» (ΝΑΣΥ), με υποψήφιο νομάρχη τον Γ. Παπασίμο και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αχιλ. Κανταρτζή. Χτες, ο Γ. Παπασίμος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και στα χωριά Σωτήρα, Ράξα, Ρίζωμα και Χαϊδεμένη. Ο Αχιλ. Κανταρτζής, επισκέφτηκε το 10ο Δημοτικό Σχολείο, όπου οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για την παντελή έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, μίλησε σε σύσκεψη της ΠΕΑΕΑ και συμμετείχε σε συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων της πόλης με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.
  • Στην Καρδίτσα, η ΝΑΣ, με υποψήφιο νομάρχη τον Β. Μπούτα, καλεί το λαό του νομού να συμμετέχει στην κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού, που θα γίνει τη Δευτέρα (7/10) , στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο Β. Μπούτας, χτες περιόδευσε στις υπηρεσίες της Νομαρχίας και του ΙΚΑ, ενώ το βράδυ μίλησε στα χωριά Πασχαλίτσα, Κυψέλη, Ματαράγκα και Αμπελώνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ