Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ
Σήμερα η δυναμική εκκίνηση

Μια μεγάλη υπόθεση ...ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού, μια υπόθεση που αφορά τη νέα γενιά, υλοποιείται από αυτή και απευθύνεται σ' αυτή και τώρα φτάνει στην πιο μεγάλη της στιγμή, κορυφώνεται: Το 28ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανοίγει σήμερα τις πύλες του στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια.

Χωρίς υποκριτικά «φτιασιδώματα», με την καθαρότητα και την υπεροχή της ιδεολογίας αυτής που γίνεται μοχλός πάλης για την απελευθέρωση του ανθρώπου, η ΚΝΕ καλεί τους νέους να γίνουν πρωταγωνιστές στη ζωή τους. Μια ολόκληρη πολιτεία έχει στηθεί στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Φοιτητικής Εστίας στα Ιλίσια, μια πολιτεία φτιαγμένη από τους νέους της ΚΝΕ, που εκπέμπει αυτό το πολιτικό κάλεσμα και ταυτόχρονα υπόσχεται μοναδικές στιγμές κεφιού, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Δεκάδες γνωστοί και νέοι καλλιτέχνες, εκατοντάδες περίπτερα για όλα τα θέματα που αφορούν τους νέους ανθρώπους, χώροι φιλόξενοι, ζεστοί, γεμάτοι ζωντάνια, περιμένουν από σήμερα και για τέσσερις μέρες τους χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Ξεχωριστές στιγμές στο πρόγραμμά του θα είναι οι δυο μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις: το Σάββατο, που θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στις 9 μ.μ. και την Παρασκευή, που θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, στις 9:30 μ.μ., στην κεντρική εξέδρα.

Από σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, και μέχρι το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί, στο 28ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Και για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους, ας μην ανησυχούν, μπορούν να βρουν εισιτήρια στις πύλες του Φεστιβάλ, μόνο με 3 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ