Σάββατο 24 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαρροές...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ του ΠΑΣΟΚ σχολιάζουν τις δηλώσεις Μίλερ για το θέμα της 17 Νοέμβρη μια μικρή επισήμανση: Ο Αμερικανός πρέσβης δεν «υπονοεί» πως την όλη ιστορία δεν τη χειρίζεται η ελληνική αστυνομία αλλά οι Αμερικανοί «συνεργάτες», το δηλώνει με σαφήνεια!

Αν δε θέλουν να το δουν, αυτό είναι θέμα που μάλλον έχει να κάνει με τις αντιληπτικές τους δυνατότητες, που σε τέτοια θέματα είναι ως γνωστόν περιορισμένες.

Οσο για τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Παπανδρέου, αν θέλει να πει κάτι για τη συμπεριφορά του Αμερικανού πρέσβη, υπηρεσίες Τύπου έχει το υπουργείο του ας βγάλει μια ανακοίνωση και ας εκφράσει τη γνώμη του. Οι «διαρροές» περί δυσφορίας δεν πείθουν.

Αλλωστε, η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου χτες περί αναγνώρισης της προσφοράς της αμερικανικής κυβέρνησης υποδηλώνει ακριβώς αυτά που λέει κι ο Μίλερ για να μην πούμε ότι τα υπογραμμίζει.

Οπως και να έχει το πράγμα πάντως, το ότι οι ΗΠΑ πιέζουν για τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, που πλήττουν τις δημοκρατικές ελευθερίες στην Ελλάδα αυτό το ξέραμε και πριν ξεσπάσει όλη αυτή η ιστορία.

Η συμπεριφορά του Αμερικανού πρέσβη, λοιπόν, μάταια περιμένουν να αλλάξει, αφού δεν έχουν αλλάξει οι συνθήκες που την υπαγορεύουν, αντιθέτως μάλιστα βαθαίνουν.


Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΟΝΟ 35% η αύξηση των απλήρωτων συναλλαγματικών και των ακάλυπτων επιταγών μέσα στον Ιούλη! Οπως καταλαβαίνετε, η αγορά δουλεύει «ρολόι» και ο ελεύθερος ανταγωνισμός ανθεί.

Τώρα πώς γίνεται η ίδια αγορά να είναι αυτή που πριν από μερικές βδομάδες μείωσε την ανεργία όπως μας έλεγαν τα αρμόδια υπουργεία, αυτό το «θαύμα» μόνο οι «εκσυγχρονιστικοί εγκέφαλοι» που μας κυβερνούν μπορούν να το απαντήσουν.

Ξέραμε ότι η ελληνική οικονομία δεν πολυκαθορίζεται από τους νόμους του κράτους, τελευταία φαίνεται ότι δεν καθορίζεται ούτε από τη λογική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ