Κυριακή 9 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Από Σεπτέμβρη...

Το Σεπτέμβρη θα κάνει γνωστό στους εργαζόμενους της Αθήνας το πρόγραμμα του συνδυασμού της η Ντ. Μπακογιάννη. Αυτό ανακοίνωσε τις προάλλες. Μέχρι τότε, οι δημότες της πρωτεύουσας πρέπει να αρκεστούν στο όνομα και το σήμα του συνδυασμού.

Και, βέβαια, εμείς δεν περιμένουμε τις προγραμματικές θέσεις της Ντ. Μπακογιάννη για να διαμορφώσουμε γνώμη. Η τελευταία είναι βασικό στέλεχος της ΝΔ και η πολιτική του κόμματος της αξιωματικής ...συμπολίτευσης, τόσο γενικά, όσο και ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μας είναι πολύ καλά γνωστή και δεν έχει ουσιαστικές διαφορές απ' αυτήν της κυβέρνησης. Οπως κι απ' αυτήν, που εφαρμόζει χρόνια τώρα ο Δ. Αβραμόπουλος στο Δήμο της Αθήνας.

Σημειώνουμε, όμως, το γεγονός της δημοσιοποίησης του προγράμματος, ένα μόλις μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές, ενώ η αναγγελία της υποψηφιότητας και, γενικότερα, η προεκλογική εκστρατεία έχει αρχίσει, εδώ και καιρό, ως μια ακόμη ...χαρακτηριστική απόδειξη των βαρύγδουπων διακηρύξεων, περί σεβασμού των πολιτών, αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων και όχι εντυπώσεων, κλπ., κλπ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ