Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν των 80 χρόνων από τον θάνατο του Αρη Βελουχιώτη και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, και στις οποίες παρευρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στην Αρτα ως εξής:
- Το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 20.30 στην πλατεία Ν. Σκουφά θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αρη Βελουχιώτη, και αμέσως μετά θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το πολυφωνικό σύνολο «Χαονία» και την Ομάδα Μουσικής του Στεκιού Πολιτισμού Ιωαννίνων της ΚΝΕ.
- Την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 10.00 ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα παρευρεθεί στο προσκλητήριο νεκρών στο χωριό Μελάτες Αρτας, στο μνημείο του Αρχηγείου Τζουμέρκων του ΔΣΕ, και στις 11.30 θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ στη Μεσούντα, στο μνημείο του Αρη Βελουχιώτη.
Για την εκδήλωση του Σαββάτου λεωφορεία θα αναχωρήσουν από: Γιάννενα, 6.30 μ.μ. - Περιφέρεια. Πρέβεζα, 7 μ.μ. Παλιά ΚΤΕΛ. Ηγουμενίτσα, 6.30 μ.μ. Πάνθεον. Λευκάδα, 6.30 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο. Για την εκδήλωση της Κυριακής λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Αρτα, 9 π.μ. «Voi noi», Γιάννενα, 8 π.μ. Περιφέρεια.