Τρίτη 9 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις από Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα:

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο καφενείο «Μουριές» (Αναστάσεως 111, πλησίον Κηποθέατρο Παπάγου). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Κατασκευών Καλλιθέας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο μαγαζί «Ηλιόπετρα». Θα μιλήσει ο Μάρκος Μπεκρής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στο Στελί (καφενείο «Eviva») με θέμα «Η παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές. Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ». Θα μιλήσει ο Ρένος Ρουστάς, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ικαρίας - Φούρνων.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς καλεί σε πολιτική συγκέντρωση ενόψει των ευρωεκλογών, στην αίθουσα του Διοικητηρίου ΠΕ Βοιωτίας, με θέμα «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Παρασκευή 12 Απρίλη

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου καλεί σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Ευρωεκλογές 9 Ιούνη 2024 - Με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για την πανευρωπαϊκή αντεπίθεση», στην αίθουσα της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Χρηματοπιστωτικών και Λογιστικών Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Εργάσιμος χρόνος και μισθός. Οι κατευθύνσεις της ΕΕ. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου και Κηφισού 1, Περιστέρι, πλησίον Μετρό «Αγιος Αντώνιος»). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Δικηγόρων Πειραιά καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47, 1ος όροφος). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

Σάββατο 13 Απρίλη

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Τα κέρδη τους - οι ζωές μας. Ποιος είναι ο δημιουργός του τουριστικού θαύματος», στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Μεγάρου Ντορέ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, στέλεχος του Κόμματος και πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ