Τρίτη 27 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζει το ταξίδι της «Η τρελή του Σαγιό»

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι εκατοντάδες θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων και των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας και βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας για να παρακολουθήσουν το κλασικό αριστούργημα του Ζαν Ζιροντού «Η τρελή του Σαγιό» από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ.

Οι συντελεστές της παράστασης, με τις ερμηνείες τους, δέθηκαν από την πρώτη στιγμή με το κοινό, που ανταποκρινόταν σε κάθε νεύμα και προτροπή τους, με παλαμάκια και χειροκροτήματα. Στο φινάλε της παράστασης με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσε την προσπάθειά τους να αποδώσουν τα μέγιστα, τόσο στη μορφή όσο και στο περιεχόμενο, την παράσταση.

Επίσης, το κοινό, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού για τον Παλαιστινιακό λαό, προσέφερε πληθώρα φαρμάκων, ορών καθώς και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα.

Τόσο το κοινό όσο και οι συντελεστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών και των σωματείων αύριο, Τετάρτη, στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ