Τρίτη 30 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις εκπαιδευτικών σωματείων

«Οχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Η γνώση δεν είναι εμπόρευμα», δηλώνουν μια σειρά από εκπαιδευτικά σωματεία που διοργανώνουν εκδηλώσεις ενημέρωσης, με αφορμή το σχέδιο που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και τις κινητοποιήσεις που κλιμακώνονται.

Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» και «Ο Σωκράτης» διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, Τρίτη, στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ), στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσουν οι: Περικλής Παυλίδης, πρόεδρος και καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Κρατικού Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας, Σπύρος Μαρίνης, δάσκαλος και γενικός γραμματέας της ΔΟΕ, Μυρσίνη Θεοδωροπούλου, φοιτήτρια και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ.

Αντίστοιχα, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ρόζα Ιμβριώτη» διοργανώνει εκδήλωση αύριο, Τετάρτη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Δαμάρεως 65, Παγκράτι), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν οι: Μάνος Σαριδάκης, κύριος ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Νίκος Βουρδουμπάς, δάσκαλος και μέλος του ΔΣ του ΙΠΕΜ - ΔΟΕ, Αντώνης Παπαδόπουλος, φοιτητής και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής.

Επίσης, η ΕΛΜΕ Ηλείας διοργανώνει συζήτηση με θέμα «Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων - Οι επιπτώσεις στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία», αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας (έναντι εφορίας), στον Πύργο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ