Σάββατο 18 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 19 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα και οι συντελεστές
Παραγωγοί του λόγου

Οι ΤΕΧΝΗκράτες Χρύσα Κοφίνα και Γιάννης Πρώιος, μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Fireart, με μουσικές επιλογές του Μιχάλη Πιεράκου. Επίσης οι «Λογοτεχνικοί παλμοί της Θεσσαλονίκης», μια εκπομπή για την τεχνολογία με την Ραφαηλία Γραμματικού και τίτλο «Ρεύμα είναι...», ο Χρήστος Χασιάκης με τη «Σελίδων Διηγήσεις», «Στη γειτονιά του Ουρανού» για ένα ταξίδι στα όχι και τόσο μυστικά του σύμπαντος με τον Οδυσσέα Μαάιτα. Ο Παναγιώτης Γεωργάκας με την εκπομπή «Απέναντι στις εξαρτήσεις», αθλητική εκπομπή «Αριστερό εξτρέμ» με τους Κώστα Γκουντελιά και Κυριάκο Ιφόγλου.

Το Σαββατοκύριακο ξεχωρίζει επίσης η εκπομπή του ΠΑΜΕ «Αγριόχηνες».

Μουσικές διαδρομές

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης με «Κοντραμπούντο», ο Γιάννης Μωυσιάδης «Εβδομάδα είναι θα περάσει», ο Γιώργος Τοπχανέλης «Sentinel of metal», η Βιργινία Τατσούδη «Το πεντάγραμμο του αγώνα», ο Δημήτρης Παπασιμόπουλος «Rocκarolla», οι «Rockbusters» με τους Γιώργο Αμαραντίδη και Χρήστο Μιχαλογιάννη, «Ενα ακόμα jam» με τον Χακ και το Monte, «Χωρίς αφορμές» με την Κίρκη Γιαγλή, «Καλησπέρα» με τον Κώστα Παπαστεργίου, «Δεν είμαι ροκ να με φοβάστε» με τον Γιώργο Αναγνώστου, «SOTTO VOCE» με τον Κώστα Γκούβα να μας συστήνει με σεβασμό το μουσικό πάλκο και τους μεγάλους δημιουργούς του είδους, η Εύα Σύρπα «7 σε παίρνει αριστερά», ο Θάνος Βράτζιας «Viajes musicales», ο Γιώργος Παπαευστρατιου και η Ευαγγελία Σοφή «Μετά μουσικής» σε τζαζ ρυθμούς, ο Χρήστος Ντεκουμές με «μουσικές ρίζες», η Κατερίνα Χρήστου σε «Πολιτισμικά και άλλα» και ο Στράτος Χορινός σε «Ρεμπέτικα μονοπάτια».

Ο λόγος στα παιδιά

Μια ώρα κάθε μεσημέρι 3 με 4 και το Σαββατοκύριακο 9 με 10 το πρωί, ο «904» πρωτοπορεί και τολμά να παραχωρεί τη συχνότητα στους λιλιπούτειους φίλους του. Γιατί και αυτοί έχουν δικαιώματα! «Εχε το νου σου στο παιδί» ο τίτλος της εκπομπής, για να τους συντροφεύει στη μεσημεριανή τους ραστώνη και να ξεκουράζει ξέγνοιαστα τους γονείς, γιατί ο θησαυρός τους ψυχαγωγείται όμορφα. Το μουσικό σήμα της εκπομπής, με πολλή χαρά και τους ευχαριστούμε πολύ, δέχτηκαν να δημιουργήσουν βασισμένο στο ομώνυμο τραγούδι, ο Σωτήρης Μπαλλάς, που έκανε και τη σχετική διασκευή, και η Μέλπω Αλεξανδροπούλου, παλιοί μας γνώριμοι και αυτοί στον «904», μαζί με την Δήμητρα και την Ανδριάνα που μας καλούν στην παρέα τους.

Οι παιδικές εκπομπές δεν σταματούν εδώ. Το «κόκκινο Αερόστατο» αναλαμβάνει την Κυριακή. Δίνει αρχικά τα μικρόφωνα 11-12 το μεσημέρι στους πολύ μικρούς φίλους του. «Τα μικρόφωνα στα παιδιά» λέει η Ελένη με τα παραμύθια της και υπόσχεται πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η σκυτάλη αμέσως μετά, 12 με 1 το μεσημέρι, περνάει στην Μαρία Κοσμά και την Αλεξάνδρα Παπουλάκη και «Τα μικρόφωνα του κόκκινου αερόστατου» πηγαίνουν στους λίγο μεγαλύτερους.

Πρωινό καθημερινό πρόγραμμα

Το «Μουσικό χρονολόγιο» σε επιμέλεια του ηχολήπτη μας Δημήτρη Μηνά, 8 με 9 το πρωί και 4 με 5 το απόγευμα, σε επανάληψη και το «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ» στις 10 το πρωί. Κρατάτε τη... γραμμή ανοιχτή για τη συνέχεια ...γιατί «κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή, μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ