Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Να ανακληθεί η μετακίνηση εργαζομένων από τα ΚΥ της Δυτικής Αθήνας

Συζήτηση σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου

Κάλεσμα σε συζήτηση απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στους κατοίκους των δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας και όμορων δήμων, για την υποστελέχωση, απαξίωση και υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, ΤΟΜΥ, Τοπικών Ιατρείων, Τοπικών Μονάδων Υγείας της ευρύτερης περιοχής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Σημειωτέον, η ΥΠΕ αποφάσισε να μετακινήσει προσωπικό από τα ΚΥ της περιοχής στο «Αττικόν», προκειμένου να λειτουργήσει η νεοσύστατη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για τα εγκεφαλικά επεισόδια, την οποία διαφημίζει η κυβέρνηση, χωρίς όμως να προσλαμβάνει προσωπικό.

Η συζήτηση θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου (είσοδος από την οδό Παρασκευοπούλου).

Εργαζόμενοι και κάτοικοι διεκδικούν:

  • Ανάκληση της απόφασης μετακίνησης των εργαζομένων από τα Κέντρα Υγείας Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, 1ο και 2ο Περιστερίου, Αγ. Ιερόθεου, στο Νοσοκομείο «Αττικόν».
  • Αμεσες προσλήψεις προσωπικού, για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη.
  • Αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των Κέντρων Υγείας.
  • Μονιμοποίηση όλου του προσωπικού.
  • Κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων.
  • Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ