Τρίτη 7 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας στο αμφιθέατρο «Κατσίγρα» της Ιατρικής Σχολής. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Alpha Bank και ΕΤΕ διοργανώνουν σύσκεψη στο cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Νίκος Αγογλωσσάκης, μέλος της ΤΕ Χρηματοπιστωτικού.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Αμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών. Θα μιλήσει ο Αντώνης Τουλουμάκος, μέλος του Γρ. της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Χαλκίδας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας (Φριζή 10). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μοσχάτου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Σολωμού 30). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Μεταμόρφωσης στο Β΄ ΚΑΠΗ (Πεύκων 55 και Π. Μελά). Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Βορειοδυτικής Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ