Σάββατο 14 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 15 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο θυμός να γίνει δράση και αμέτρητα κόκκινα γαρύφαλλα στην κάλπη

Από τον χαιρετισμό του δημάρχου Ικαρίας, Φανούρη Καρούτσου

Καλούμε κάθε τίμιο αγωνιστή, εργαζόμενο, βιοτέχνη, νεολαίο, συνταξιούχο που έχει, αμέτρητες φορές, πέσει θύμα της κοροϊδίας και του εμπαιγμού από το τωρινό και τα προηγούμενα κυβερνητικά κόμματα, που τον έχουν λοιδορήσει και τον έχουν προσβάλει, να τους τιμωρήσει.

Οποια κι αν ήταν η επιλογή του μέχρι τώρα, στις εθνικές και στις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές, να πλησιάσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με εμπιστοσύνη. Γιατί θα είναι σταθερή, αταλάντευτη, συνεπής αντιπολίτευση απέναντι σε αυτούς που τσακίζουν τη ζωή του λαού. Για να έχουν δύναμη και οι Πετρουπολιώτες, ώστε να φρενάρουν αντιλαϊκά μέτρα, να δώσουν τον αγώνα τους από καλύτερες θέσεις.

Πάμε μαχητικά, με αισιοδοξία και με πείσμα την Κυριακή, αξιοποιώντας όλα τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα από τώρα που μιλάμε μέχρι την κάλπη μετατρέποντάς τα σε νίκη για τη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε αμέτρητα κόκκινα γαρύφαλλα στην κάλπη.

Οπως στην Ικαρία, οι αγωνιστικές παραδόσεις της Πετρούπολης να επαληθευτούν μετά την κάλπη της Κυριακής. Για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ