Σάββατο 14 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 15 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
13 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Στηρίζουν την επανεκλογή της δημοτικής αρχής

Τη στήριξή τους στον Κώστα Πελετίδη για τη δημαρχία της Πάτρας δήλωσαν με κείμενο που συνυπέγραψαν 13 πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης και η Επιτροπή Αγώνα που έχουν συστήσει, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι των Συλλόγων Ρίου, Καστελόκαμπου, Δροσιάς, Μποζαΐτικων, Παραλίας Προαστίου («Η Δράση»), Αγίου Πανετελεήμονα, Κοτρωνίου, Ανω Συχαινών, Αγυιάς, Ανθούπολης, Ζαβλανίου και Αγίου Διονυσίου επισημαίνουν ότι στο πρόσωπο του δημάρχου αλλά και στη «Λαϊκή Συσπείρωση» βρήκαν συμπαραστάτες στο αίτημά τους για υπογειοποίηση της διέλευσης του τρένου και καλούν σε «πόλη ανθρώπινη, χωρίς τείχη και συρματοπλέγματα, με ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα».

«Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε και τη Δευτέρα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την υπογειοποίηση του τρένου και τη δημιουργία, στην επιφάνειά του, γραμμικού πάρκου (...) Ρωτάμε, λοιπόν, τη Δευτέρα στον αγώνα μας ποιον θα έχουμε σύμμαχο; Το αποτέλεσμα της κάλπης θα πρέπει να είναι όπλο στα χέρια μας στις διεκδικήσεις που θα ακολουθήσουν. Με κριτήριο το δίκαιο αίτημά μας, ψηφίζουμε αυτήν την Κυριακή τον δήμαρχο που θα μπει μπροστάρης στον αγώνα μας», σημειώνουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ