Επιστολές από τους Τάσο Λυμπέρη και Κώστα Ασπρογέρακα διαβάστηκαν στη συγκέντρωση
Στο τέλος της χτεσινής συγκέντρωσης ο Μιχάλης Σελέκος διάβασε δύο επιστολές στήριξης στη «Λαϊκή Συσπείρωση»: Του Τάσου Λυμπέρη, που έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και αντιδήμαρχος, και του Κώστα Ασπρογέρακα, που έχει διατελέσει επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος.
Ο Τ. Λυμπέρης, που είχε στηρίξει την απερχόμενη δημοτική αρχή Ντηνιακού, αναλύει τους λόγους που σήμερα στηρίζει τον Μ. Σελέκο:
«Φίλε Μιχάλη,
Ως ένας απλός, αλλά συνειδητός πολίτης στον δήμο μας, αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να κάνω γνωστή τη θέση μου προς τους πολιτικούς φίλους μου στο Χαϊδάρι, αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.
Είναι γνωστό λοιπόν πως, μέχρι προχτές, υποστήριζα έναν νέο άνθρωπο, για το δημαρχιακό αξίωμα, που είχε, κατά τη γνώμη μου, ευγενείς στόχους και θεμιτές πολιτικές επιδιώξεις.
Σήμερα όμως, μπροστά στο δίλημμα Ντηνιακός ή Σελέκος, απαντώ και παίρνω θέση ξεκάθαρα και δημόσια.
Τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό ενός ταπεινού και αυτοδημιούργητου συντοπίτη μου, που υποστηρίζει έμπρακτα τον εργαζόμενο και τον μικροσυνταξιούχο, και ενισχύει, κυρίως, τους πιο αδύναμους, οικονομικά, συμπολίτες μου.
Υποστηρίζω σταθερά έναν υποψήφιο δήμαρχο, που στοχεύει να αλλάξει την εικόνα του Χαϊδαρίου, πολεμώντας τα αθέμιτα οικονομικά συμφέροντα και τις ανίερες πολιτικές συμμαχίες, που δημιουργούνται κάθε φορά, ενόψει των δημοτικών εκλογών, από τους "έχοντες και κατέχοντες", στην πόλη μας.
Στηρίζω αταλάντευτα έναν αγωνιστή δήμαρχο, που προωθεί τα δίκαια συμφέροντα των πολλών στο προσκήνιο και όχι τις άνομες επιδιώξεις ορισμένων, "παραγόντων" που κρύβονται συνήθως στο παρασκήνιο.
Ανεξάρτητα λοιπόν από πολιτικές ιδεολογίες και κομματικές αναφορές, συντάσσομαι, φίλε Μιχάλη, μαζί σου, στον ωραίο και έντιμο αγώνα που κάνεις και καλώ τους φίλους μου στο Χαϊδάρι, που με εμπιστεύονται, ακόμα, να ταυτιστούν μ' αυτή τη θέση, και να αναδείξουμε - όπως και παλαιότερα άλλωστε - ως δήμαρχο της πόλης μας τον άξιο και ανιδιοτελή αγωνιστή, τον Μιχάλη Σελέκο».
Ο Κ. Ασπρογέρακας αναφέρει: «Η επιλογή μας την Κυριακή 15/10/23 μεταξύ των υποψηφίων Β. Ντηνιακού και Μιχ. Σελέκου θα καθορίσει αποφασιστικά την πορεία του δήμου μας στην ουσιαστική υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων ή στην οπισθοδρόμηση και στην επικράτηση και διαιώνιση νεοφεουδαρχικών συμφερόντων που εκπροσωπεί ο Β. Ντηνιακός.
Η ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" και στον Μιχάλη Σελέκο είναι η αναγκαία και ικανή προϋπόθεση ώστε να ξεκινήσει μία καινούργια δημοτική πορεία με μοναδικούς στόχους της την υπηρέτηση των δημοτών και των αναγκών, με τις όποιες και όσες θυσίες κι αν χρειαστούν».