Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
«Ριζοσπάστη πήραμε;»

Με ταχύτατους ρυθμούς γίνεται η διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και του «Οδηγητή» στον χώρο του Φεστιβάλ. Τα έντυπα του Κόμματος είναι «πανταχού παρόντα», στα Στέκια και τα πηγαδάκια που στήνονται, στα τραπέζια μπροστά από τις Σκηνές, στα χέρια των επισκεπτών που διαβαίνουν το Πάρκο. Τα συνεργεία εξόρμησης έχουν πιάσει στασίδι σε δεκάδες σημεία, με τη σχετική άμιλλα για το ποιο θα δώσει τα περισσότερα φύλλα να έχει ανάψει.

Παράλληλα, ο αποκλεισμός των θέσεων του ΚΚΕ αλλά και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από διάφορα ΜΜΕ, που είναι ακόμα εντονότερος αυτές τις μέρες, μαζί με τους τόνους λάσπης που ρίχτηκαν από κυβερνητικά στελέχη για την πετυχημένη απεργία, έχουν πεισμώσει τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που επιδιώκουν κάθε επισκέπτης να προμηθευτεί την εφημερίδα του Κόμματος και το περιοδικό της Νεολαίας του, να μαθευτεί η αλήθεια από πρώτο χέρι. Από κοντά διακινούν και την ανακοίνωση του Κόμματος «10 λόγοι για να ψηφίσεις "Λαϊκή Συσπείρωση"»...

Εξίσου γοργά εξελίσσονται οι ανανεώσεις και οι νέες εγγραφές συνδρομητών για τον «Ριζοσπάστη», με πολλούς να αξιοποιούν αυτήν τη δυνατότητα που τους φέρνει την εφημερίδα από το πρωί έξω από την πόρτα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ