Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ
Εμποδίστηκε η έξωση πενταμελούς οικογένειας

Αλλη μια έξωση, αυτή τη φορά στο Αιγάλεω, εμποδίστηκε από την άμεση αλληλεγγύη φορέων, συνδικαλιστών και άλλων αγωνιστών.

Πρόκειται για το σπίτι πενταμελούς οικογένειας, το οποίο πλειστηριάστηκε από fund της Εθνικής Τράπεζας, πετώντας έξω τον Περικλή και την Σωτηρία, που εδώ και χρόνια είναι άνεργοι, και τα τρία παιδιά τους.

Η διαμαρτυρία των παρευρισκομένων και των φορέων ανάγκασε το fund να κάνει προσωρινά ένα βήμα πίσω και να προβεί σε διακανονισμό με την οικογένεια ώστε να παραμείνουν στο σπίτι, πληρώνοντας μηνιαίο ενοίκιο.

Προκλητική ήταν η παρουσία αστυνομίας και ΜΑΤ και ενώ οι ιδιοκτήτες είχαν ειδοποιηθεί ότι δεν θα γίνει η έξωση. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα του ΚΚΕ, η οποία μετέφερε τη στήριξη του Κόμματος στην οικογένεια και την ανάγκη τώρα η κυβέρνηση να φέρει για συζήτηση την πρόταση νόμου του ΚΚΕ με μέτρα ανακούφισης των λαϊκών οικογενειών και την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Επίσης, παραβρέθηκε ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ