Πέμπτη 11 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στη Δυτική Ελλάδα

Απεργιακές συγκεντρώσεις πραγματοποιούν σήμερα το πρωί οι δημόσιοι υπάλληλοι σε Γιάννενα, Κέρκυρα, Αρτα και Ηγουμενίτσα. Στα πλαίσια της προετοιμασίας της σημερινής απεργίας είχαν γίνει στις πόλεις αυτές αντίστοιχα συσκέψεις με απόφαση της ΑΔΕΔΥ για την οργάνωση της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα:

Στα Γιάννενα, την Τρίτη 9 Απρίλη, έγινε στις 7 το απόγευμα, μία μαζική σύσκεψη στην αίθουσα «Λιθαρίτσια», όπου παραβρέθηκε και συζήτησε με τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το μέλος του ΔΣ Δ. Αγκαβανάκη. Εγινε μία πλούσια συζήτηση όπου φάνηκε η αντίθεση των εργαζομένων για τα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης. Τονίστηκε, επίσης, ότι ο αγώνας θα πρέπει να έχει συνέχεια για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα.

Στην Κέρκυρα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο συσκέψεις που έγιναν, για πρώτη φορά συντόνισαν τη δράση τους τα πρωτοβάθμια σωματεία για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας.

Στην Ηγουμενίτσα και στην Αρτα, επίσης, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και γενικά οι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα οργάνωσαν την απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε συσκέψεις που πραγματοποίησαν.

Απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν:

  • Γιάννενα, στις 10 και μισή το πρωί, έξω από τη Ζωσιμαία Ακαδημία.
  • Κέρκυρα, στις 10 και μισή το πρωί, έξω από τη Νομαρχία.
  • Αρτα, στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο.
  • Ηγουμενίτσα, στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ