Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Και επίσημα στον ΠΑΟ ο Μλαντένοβιτς

Στη δεύτερη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσής του ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος διεθνής με τη Σερβία αριστερός μπακ αγωνιζόταν την τελευταία διετία στη Λέγκια Βαρσοβίας, κατακτώντας πρόσφατα το Κύπελλο Πολωνίας. Εχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, στη βελγική Σταντάρ Λιέγης και στη λευκορωσική Μπάτε Μπορίσοφ.

Ολυμπιακός: Στο τελικό στάδιο φέρεται να έχει μπει η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες για την επιλογή που θα κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν. Τα τελευταία σενάρια εμφανίζουν τον επίσης Ισπανό Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πρώην τεχνικό της Εσπανιόλ, να έχει κερδίσει έδαφος στη σχετική αναζήτηση των «ερυθρολεύκων».

Βόλος: Την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού Γιώργου Μύγα ανακοίνωσε ο Βόλος, μετά από συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό. Ο Μύγας αποτελεί το δεύτερο φετινό απόκτημα για την ομάδα της Μαγνησίας μετά τον 27χρονο Σέρβο τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην κυπριακή Ενωση Παραλιμνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ