Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΒΛΟΝΤΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΦΑΓΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 8 Ιουνίου 2023, η αδελφή της Στέλλα Γεωργούλη και οι ανιψιές της Γιούλα και Αγγελική προσφέρουν στην Κομματική Οργάνωση Λακωνίας του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Η Ελένη Παπαφάγου ήταν από τους ελάχιστους επιζώντες μαχητές της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ. Ηταν σεμνή και ανιδιοτελής αγωνίστρια, με ακλόνητη πίστη στην υπόθεση των ιδανικών της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ετσι κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση, αναδεικνύοντας παράδειγμα θαρραλέας στάσης ζωής ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ενα πρότυπο προσωπικότητας αξιόλογης, ακέραιης και έντιμης, όπως αρμόζει σε μία αγωνίστρια του λαού μας.

***

ΦΩΤΟ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΟΝΤZΟΣ (φωτ.): Κάτοικος Κοκκινιάς, εργαζόταν στα ναυπηγεία Ελευσίνας, ήταν μέλος του Γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, αγαπητός σε όλους τους συντρόφους του και σε όσους τον γνώριζαν. ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΟΣ: Οπαδός φανατικός, υποστήριζε το Κόμμα μας συνεχώς, διαδίδοντας πλατιά τις θέσεις του. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Γιώργος Βαγγελάκος

***

Ο Μηνάς Σπηλιαρώτης, από την ΚΟΒ Ευγένειας, προφέρει 10 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών που έπεσαν για τη λευτεριά.

***

Η ΠΕΣΑΘΕΑ, στη μνήμη της αγαπημένης μας συναγωνίστριας ΒΛΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ενίσχυσε οικονομικά το «Σπίτι του Αγωνιστή» έναντι στεφάνου με 100 ευρώ.


ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΦΑΓΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΦΑΓΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ