Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Νέα περιστατικά θέτουν ζήτημα ασφάλειας

Πληθαίνουν τα περιστατικά στο Μετρό της Αθήνας που στέλνουν σαφές μήνυμα ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Τελευταίο περιστατικό η εμφάνιση καπνού σε κυλιόμενη σκάλα στον σταθμό του Κεραμεικού, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιούνη, γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Ακόμα, στις 3 Ιούνη στη γραμμή 1 (Ηλεκτρικός) γεννήτρια συρμού που βρισκόταν στον σταθμό «Νερατζιώτισσα» έβγαλε καπνούς. Οι επιβάτες είχαν ήδη αποβιβαστεί βλέποντας τους καπνούς, ενώ ο οδηγός απέσυρε τον συρμό στο αμαξοστάσιο για έλεγχο. Στις 29 Μάη, και πάλι στη γραμμή 1, συρμός βρισκόταν σε κίνηση για αρκετά χιλιόμετρα με ανοιχτή πόρτα, η οποία δεν έκλεινε και ο οδηγός απηύθυνε έκκληση στους επιβάτες από τα μεγάφωνα να μείνουν μακριά από αυτή. Ενα ακόμα πρόσφατο περιστατικό αφορά σε συρμό στον σταθμό Ανω Πατησίων, όπου αναγκάστηκε να σταματήσει και να αποβιβαστούν οι επιβάτες, καθώς έβγαινε καπνός εξαιτίας προβλήματος στα φρένα.

Για μια ακόμα φορά θα υπενθυμίσουμε ότι ο «Ριζοσπάστης» έχει αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε ό,τι αφορά τα μέτρα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, ειδικά στο τμήμα του τούνελ Μοναστηράκι - Αττική της γραμμής 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ