Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με μια νεροποντή πλημμύρισε πάλι

Προβλήματα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης προκλήθηκαν και πάλι από τη χτεσινή νεροποντή, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο λαός της περιοχής είναι απροστάτευτος μπροστά στα καιρικά φαινόμενα, εξαιτίας της έλλειψης των αναγκαίων αντιπλημμυρικών μέτρων.

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ ιδιαίτερα πλήγηκαν περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα υπερχείλισε το ρέμα Ξηροποτάμου, στη γέφυρα των Βυζαντινών Νερόμυλων, στην Πολίχνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην ιρλανδική διάβαση που βρίσκεται στο σημείο. Σύμφωνα με περιγραφές, έχει αλλάξει η ροή του ρέματος και επιχειρείται με το στήσιμο αναχώματος να το επαναφέρουν μέσα στην κοίτη του. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια ένας 26χρονος είχε χάσει τη ζωή του στην ιρλανδική διάβαση, μετά από έντονη νεροποντή.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν επίσης και στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, όπου φούσκωσε το ρέμα «Παππά», το οποίο διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή.

Από τα καιρικά φαινόμενα υπήρξε συσσώρευση υδάτων στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Μακρυγιάννη. Ανάλογο πρόβλημα είχε καταγραφεί την Κυριακή, και πάλι στην Περιφερειακή, αλλά στο ύψος της Ευκαρπίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ