Τετάρτη 14 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - «ΜΑΝΟΣ ΛΟΪΖΟΣ»
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Ιούνη

Το Σάββατο εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκίνησε με ένα πλούσιο και πολύμορφο πρόγραμμα στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ - «Μάνος Λοΐζος»!

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη οι νέοι και οι νέες που συμμετείχαν στις ομάδες, στα μαθήματα και τα εργαστήρια του Στεκιού παρουσίασαν τη δουλειά τους με θεατρικά, συναυλίες, χορευτικές βραδιές, εκθέσεις κ.τ.λ.

Από το καλοκαιρινό πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και άλλες πολιτιστικές - πολιτικές πρωτοβουλίες, που έχουν στόχο να συμβάλουν στην καλλιέργεια του ενδιαφέροντος για τον Πολιτισμό, την Τέχνη, αλλά και τη μόρφωση.

Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, διοργανώνει το Σάββατο 17 Ιούνη, στις 8 μ.μ., πολιτική εκδήλωση με τίτλο: «Απέναντι στο αστικό κράτος, πάντα η πραγματική αντιπολίτευση είναι όσοι το πολεμάνε». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ήδη και θα συνεχιστεί όλο τον Ιούνη αφιέρωμα στον σπουδαίο κομμουνιστή καλλιτέχνη Ναζίμ Χικμέτ, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τον θάνατό του. Στο πλαίσιο του αφιερώματος που θα κλείσει με εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του, προγραμματίζεται προβολή ταινιών την Παρασκευή 16 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ