Τρίτη 13 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον χτες το απόγευμα την εκδήλωση της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με θέμα «Ποιος είναι ο δημιουργός του τουριστικού θαύματος;», στην οποία μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανθρωποι όλων των ηλικιών παραβρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Τιτάνια», ανάμεσά τους πάρα πολλοί εργαζόμενοι στον Τουρισμό, σε μεγάλα ξενοδοχεία, επισιτιστικά καταστήματα και αλλού, που βιώνουν στο πετσί τους το ...τουριστικό θαύμα, μετατρέποντας την εκδήλωση σε μια μαζική συγκέντρωση του κλάδου.

Το «παρών» έδωσαν επίσης και άλλοι εργαζόμενοι, νέοι και νέες που βλέπουν κάθε χρόνο το δικαίωμα στις διακοπές και την αναψυχή να γίνεται «όνειρο θερινής νυκτός», σε πορεία ευθέως ανάλογη του εισοδήματός τους, ανεπαρκές να υποστηρίξει ακόμα και μια ολιγοήμερη απόδραση.

Παρεμβάσεις έκαναν η Δέσποινα Νικηφοράκη, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, και η Σίσσυ Ράνου, καμαριέρα, αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Zafolia».

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής.

Παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ Θ. Γκιώνης και Θ. Χιώνης, πολλά μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ