Παρασκευή 26 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
Θερινά τμήματα προετοιμασίας Β' και Γ' Λυκείου από 19 Ιούνη

Από τη Δευτέρα 29 Μάη οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων

Την έναρξη λειτουργίας θερινών τμημάτων προετοιμασίας για τις τάξεις Β' και Γ' Λυκείου σε όλες τις κατευθύνσεις, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, με μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 19 Ιούνη και θα διαρκέσουν έως τις 4 Αυγούστου, ανακοίνωσε για ακόμη μία χρονιά το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης δήμου Πατρέων, με τη στήριξη της αντιδημαρχίας Παιδείας.

Επιδιώκοντας να συμβάλει στη μόρφωση των παιδιών των λαϊκών οικογενειών και στην άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τα οξυμένα προβλήματα και στον χώρο της Παιδείας, η διεύθυνση του Λαϊκού Φροντιστηρίου καλεί για κατάθεση αιτήσεων από τη Δευτέρα 29 Μάη ως την Παρασκευή 9 Ιούνη καθημερινά 11.30 π.μ. - 1.30 μ.μ. στην αντιδημαρχία Παιδείας (πλατεία Γεωργίου 17 Α΄ - 3ος όροφος και στο τηλ. 2610.274.035), αλλά και ηλεκτρονικά (emailfal@patras.gr).

Οι αιτήσεις είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Λαϊκού Φροντιστηρίου, ενώ τα καλοκαιρινά μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών, με την αποφασιστική συμβολή όλων των εκπαιδευτικών που σταθερά στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

«Η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, η επέλαση της ακρίβειας, η απουσία ουσιαστικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές, έχουν ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός (όποιος μπορεί) να πληρώνει από την τσέπη του για να καλύψει τα κενά στη γνώση των παιδιών του που έπρεπε να προσφέρει η κατά τ' άλλα "δημόσια και δωρεάν Εκπαίδευση".

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, η αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η διεύθυνση του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του δήμου Πατρέων στέκονται δίπλα στις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους», αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα για την έναρξη των θερινών μαθημάτων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ