Τρίτη 29 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Αρχισαν οι εκλογές στα ΙΕΚ της Αττικής

Μέχρι τις 16 Δεκέμβρη θα διαρκέσουν οι εκλογές του Συλλόγου Σπουδαστών Δημόσιων ΙΕΚ, που ξεκίνησαν χτες και η κάλπη του θα «επισκεφθεί» σε αυτό το διάστημα όλα τα δημόσια ΙΕΚ της Αττικής.

«Εκεί όπου όλοι εμείς οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες συναντιόμαστε, σπουδάζουμε, αλληλεπιδρούμε, προβληματιζόμαστε, μαθαίνουμε! Στέλνουμε μήνυμα ότι δεν μας "βάζουν στο χέρι"! Είμαστε πολλοί και παλεύουμε για τις σπουδές και τη ζωή που έχουμε σήμερα ανάγκη!», σημειώνει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος, προτρέποντας τους σπουδαστές «να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα ελεύθερα και άμεσα: Στον χώρο που σπουδάζουν».

Σήμερα, Τρίτη, οι κάλπες του Συλλόγου θα στηθούν στα δημόσια ΙΕΚ Κορυδαλλού, Νέα Ιωνίας, στο Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «Ο Αγιος Παντελεήμων» και το ΔΥΠΑ Μοσχάτου. Αύριο Τετάρτη στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου, στο θεματικό ΔΙΕΚ Αιγάλεω και το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία». Την Πέμπτη στα ΙΕΚ Ακαδημίας Πλάτωνος, Ηλιούπολης, στο θεματικό ΔΙΕΚ Αχαρνών και το ΙΕΚ ΔΥΠΑ Αιγάλεω. Την Παρασκευή κάλπες θα έχουν το ΔΙΕΚ Κηφισιάς, το ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και το ΙΕΚ ΔΥΠΑ Αγ. Ιωάννη Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ