Σάββατο 5 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 6 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Εφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

«Εφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, έχοντας διαγράψει μια μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Είχε εργαστεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από επιτελικές θέσεις. Με καταγωγή από τη Λάρισα, ξεκίνησε από τα «Νέα», ενώ συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με την εφημερίδα «Πρώτη» αλλά και το «Εθνος». Είχε διατελέσει πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ - ΜΠΕ, γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της τηλεόρασης του «Alpha», διευθυντής Σύνταξης στον «Ελεύθερο Τύπο». Είχε εργαστεί στον όμιλο του ΣΚΑΪ, ενώ υπήρξε και συνεργάτης στο «Ποντίκι», στο οποίο είχε και διευθυντικό ρόλο.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου: «Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου. Η πολύχρονη διαδρομή του, με υπεύθυνες θέσεις σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, χαρακτηρίστηκε από τη σεμνότητα και τον επαγγελματισμό που διέκριναν τον Αντώνη Σκυλλάκο. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, στην κόρη του και όλους τους οικείους του».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ