Τετάρτη 1 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΔΜ
Σύσκεψη σήμερα στην Κοζάνη για τον συντονισμό της κοινής δράσης

Ανοιχτό κάλεσμα σε σύσκεψη - συζήτηση απευθύνουν φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) προς τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους του ιδρύματος και τους εκλεγμένους στα ΔΣ, προκειμένου να συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους οι φοιτητές σε όλη την περιοχή και να οργανωθεί η ενιαία απάντησή τους για τη διεκδίκηση λύσεων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 1 Ιούνη, στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανολόγων - Μηχανικών στην Κοζάνη.

Στο κάλεσμά τους οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΠΔΜ αναδεικνύουν μια σειρά εμπόδια που μπαίνουν στις σπουδές των φοιτητών, την κατάσταση των υπηρεσιών σίτισης, στέγασης και μεταφοράς των φοιτητών, την πάγια υποχρηματοδότηση του ιδρύματος, με ελλείψεις καθηγητών, διοικητικού προσωπικού και άδεια από εξοπλισμό εργαστήρια. Στη σύσκεψη με αποφάσεις τους συμμετέχουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Νηπιαγωγών, Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Καλών Τεχνών του ΠΔΜ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ