Πέμπτη 5 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις - συζητήσεις των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες:

  • Το Σάββατο 7 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Α' Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τη θέση του ΚΚΕ, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή. Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Διονύσου και Βόρειων Χωριών Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στον Αγιο Στέφανο, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα. Θα μιλήσει ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Βόρειου Τομέα Αττικής.

  • Την Τετάρτη 11 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Γαρδένιας με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Παράλληλα πραγματοποιούνται βιβλιοπαρουσιάσεις με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"»:

  • Την Παρασκευή 6 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. στο θεατράκι του δημαρχείου Χολαργού - Παπάγου, με ομιλητή τον Χρήστο Μουλό, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Το Σάββατο 7 Μάη

-- Στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με ομιλητή τον Κώστα Μπορμπότη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ