Τετάρτη 23 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χτες και στη Λάρισα

Με στόχο να μετατραπεί η πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 6 Απρίλη σε σταθμό αποφασιστικής κλιμάκωσης της πάλης για να μην πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πολέμου, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια που εξανεμίζουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα, εργατικά σωματεία, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων και μαζικοί φορείς της Λάρισας συμμετείχαν στη σύσκεψη που οργάνωσε χτες το Εργατικό Κέντρο, με σκοπό να συντονίσουν τη δράση τους για το επόμενο διάστημα.

Στη σύσκεψη την εισήγηση παρουσίασε ο πρόεδρος του ΕΚ Γιάννης Σκόκας και ακολούθησαν παρεμβάσεις από εκπροσώπους των σωματείων και των μαζικών φορέων, όπου μεταφέρθηκε η εικόνα για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και από την προσπάθεια να οργανωθεί η πάλη.

Τα Σωματεία και οι φορείς προετοιμάζουν την απεργία και τη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία. Ενώ, με στόχο να φτάσει πιο πλατιά το κάλεσμα για την απεργία, μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου τη Δευτέρα 28/3 θα βρεθούν στα Σουφλάρια και στην πλατεία ΑΤΑ, στις 29/3 στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου, στις 30/3 στη Νεάπολη, στις 31/3 στη Φιλιππούπολη, στην 1 Απρίλη στον Τύρναβο, στις 2/4 στο Αβέρωφ, στις 3/4 στους Αμπελόκηπους.

Την Τρίτη 29 Μάρτη, το Εργατικό Κέντρο μαζί με άλλους μαζικούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της ΔΕΗ, ενάντια στις απανωτές αυξήσεις στο ρεύμα και συνολικά στην Ενέργεια, που προϋπήρχαν και εκτοξεύτηκαν με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Με σκοπό να ακουστεί πιο δυνατά η απαίτηση για την απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ και τη Συντονιστική Επιτροπή των Μαθητών το Σάββατο 2 Απρίλη στις 12 μ., στην κεντρική πλατεία.

  • Σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας διοργανώνει αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, στα γραφεία του (Λεωσθένους Δεδούση 9).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ