Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ
Μάθημα θεωρίας στις ... κερκίδες

Τις ελλείψεις υποδομών για τη διεξαγωγή των μαθημάτων καταγγέλλει ο Σύλλογος Φοιτητών ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, καθώς τη Δευτέρα 14/2 οι φοιτητές, μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής, βρέθηκαν να κάνουν μάθημα θεωρίας στις κερκίδες του ...κολυμβητηρίου.

Οπως αναφέρει, «αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή η Σχολή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια αίθουσα του ΑΠΘ, επέλεξε να μας στείλει σε ένα μέρος που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μοιάζει με αμφιθέατρο. Αυτό το μέρος δεν είναι άλλο από την κερκίδα του Εθνικού Κολυμβητηρίου Θεσσαλονίκης.

Γιατί όχι άλλωστε; Τι πιο διαδραστικό για έναν φοιτητή ΤΕΦΑΑ να παρακολουθεί μάθημα θεωρίας ενώ το κολυμβητήριο τελούσε κανονικά υπό λειτουργία.

Τι πιο διασκεδαστικό από το να πραγματοποιείται μάθημα υπό την μουσική υπόκρουση μαθήματος aqua aerobic και να μην μπορείς να ακούσεις όχι τον καθηγητή, αλλά ούτε τον διπλανό σου.

(...) Η Σχολή μας δανείζεται αμφιθέατρα από άλλα τμήματα για τη διεξαγωγή μαθημάτων, αλλά πλέον υπάρχουν κολλήματα στα προγράμματα και δεν χωράει πουθενά ο κακόμοιρος φοιτητής του ΤΕΦΑΑ».

Θυμίζει ότι παρόμοια ταλαιπωρία είχαν υποστεί και όταν κυριολεκτικά γκρεμίστηκε το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, οπότε οι φοιτητές κλήθηκαν να γίνουν ταξιδιώτες στις δυο άκρες της πόλης.

Οι φοιτητές διεκδικούν: Εύρεση αίθουσας για τη διεξαγωγή του μαθήματος θεωρίας της κολύμβησης. Αξιοποίηση όλων των αιθουσών που διαθέτει το τμήμα. Αμεση επισκευή και ανακαίνιση των αιθουσών ΤΑΞΥΠ. Αμεση επισκευή και επιστροφή των μαθημάτων στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ