Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟ Λαυρίου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή 22/2, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου, με θέμα την ανάλυση των θέσεων του Κόμματος για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Η ΚΟ Λουτρακίου του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση αύριο Παρασκευή, στις 6μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Η ΚΟΒ Γιαννιτσών του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη συνεστίασή της, το Σάββατο 23/2, στο κέντρο «Αίνιγμα» στα Γιαννιτσά, προς τιμήν των 84 χρόνων του Κόμματος.

- H Κομματική Οργάνωση Αλεξάνδρειας Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο οικογενειακό κέντρο «Κάστρο» στην Αλεξάνδρεια, το Σάββατο 23 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση στις 25/2, στο κέντρο «Κονάκι» (Ηρακλείδων 78 και Πειραιώς), στις 6.30 μ.μ., με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή, 3 Μάρτη, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος» στη Λιβαδειά, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Η εισηγητική ομιλία θα γίνει από τον Παναγιώτη Αρβανίτη, μέλος του ΝΓ της ΝΕ και δημοτικό σύμβουλο Λιβαδειάς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ