Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ

- Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), την Κυριακή 24-2-02 το απόγευμα, 5 - 9 μ.μ., θα γιορτάσει την επέτειο των 59 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, με εκδήλωση που διοργανώνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52, δίπλα στο «Ρεξ»). Τηλ. ΠΕΑΦΕ: 010-3830.345.

- Το ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων Μουσείου της ΕΠΟΝ πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων για την 59η επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ.

  • Το Σάββατο 23-2-02 θα γίνει κατάθεση στεφανιών: Στις 11 π.μ. στον Αγνωστο Στρατιώτη, στις 11.40 π.μ. στη γωνία Πανεπιστημίου και Ομήρου, στο σημείο όπου σκοτώθηκαν οι ΕΠΟΝίτισσες Π. Σταθοπούλου και Κ. Λίλη και ο ΕΠΟΝίτης Θ. Χατζηθωμάς και στις 12.30 το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο σημείο που υπάρχει η αναμνηστική πλάκα με τα ονόματα των πεσόντων στον αγώνα φοιτητών.
  • Τη Δευτέρα 25-2-02, στις 5 μ.μ., πραγματοποιείται γιορταστική εκδήλωση με πρόγραμμα καλλιτεχνικό στα γραφεία του Συνδέσμου (Δουκίσσης Πλακεντίας 3 - Αμπελόκηποι).

Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ πραγματοποιούν και οι παρακάτω οργανώσεις:

- Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, την Κυριακή 24-2-02, στις 10.30 π.μ., στο Μουσείο της Εθν. Αντίστασης του Δήμου Ηλιούπολης (Σ. Βενιζέλου και Μ. Αντύπα).

- Η ΠΟΑΟ, οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 23.2.2002, στις 12 το μεσημέρι. Η εκδήλωση θα γίνει στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη Νέα Παραλία και χώροι προσυγκέντρωσης θα είναι η Καμάρα και η πλατεία της ΧΑΝΘ. Θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ και τη χορωδία της ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης.

- Το Παράρτημα Λουτρακίου - Περαχώρας της ΠΕΑΕΑ διοργανώνει εκδήλωση για την 59η επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ και κοπή της πίτας, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου (Κολοκοτρώνη 17, Λουτράκι), στις 10.30 π.μ.

- Το Παράρτημα Αιγίου της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιεί εκδήλωση για τις επετείους: Της ίδρυσης της ΕΠΟΝ και της εκτέλεσης 17 αγωνιστών από τους Γερμανούς, που θα γίνει στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

- Το Παράρτημα Αγρινίου διοργανώνει συνεστίαση, αφιερωμένη στην ίδρυση της ΕΠΟΝ, που θα γίνει στις 9 μ.μ., στο κέντρο του Πάρκου Αγρινίου.

- Το Παράρτημα Κατερίνης, συνεστίαση για την ΕΠΟΝ, στο κέντρο «ΕΛΙΑ», στις 8 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ