Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Συγκέντρωση αύριο στην Πετρούπολη ενάντια στη δράση φασιστοειδών

Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώ

Οι Τομεακές Οργανώσεις Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τον συνεχή βανδαλισμό σχολείων και ελεύθερων χώρων της περιοχής από φασιστοειδή, με αντικομμουνιστικά και άλλα συνθήματα.

Τονίζουν μεταξύ άλλων: «Αυτό που τους ενοχλεί είναι αυτοί που σηκώνουν κεφάλι, αντιστέκονται και παλεύουν για να ζει ο λαός μας καλύτερα, γι' αυτό και ως γνήσια μαντρόσκυλα του συστήματος στα συνθήματά τους στοχοποιούν τους κομμουνιστές, που είναι μπροστά σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη του λαού κόντρα στην κυβέρνηση και στη μεγάλη εργοδοσία.

Τους προειδοποιούμε ότι δεν θα τους περάσει! Στην υπερεκατοντάχρονη πορεία του το ΚΚΕ έχει σφυρηλατήσει τους δεσμούς του με τους εργάτες και τα λαϊκά στρώματα μέσα από φωτιά και σίδερο, οι κομμουνιστές έχουν σταθεί όρθιοι σε πολύ δύσκολες περιόδους για να "ιδρώσει το αυτί τους" από ένα τσούρμο θρασύδειλους!

Εναν χρόνο σχεδόν μετά τη δίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνεται ότι αυτός που μπορεί πραγματικά να τσακίσει τον φασισμό είναι μόνο ο ίδιος ο λαός, μέσα από την οργανωμένη πάλη του ενάντια στο σάπιο σύστημα, που τον γεννά και τον θρέφει, και όχι όσοι το υπηρετούν».

«Εξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές μας! Δεν τους αφήνουμε χώρο να σταθούν πουθενά, αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους!», ξεκαθαρίζουν και καλούν τον λαό της Πετρούπολης να δώσει απάντηση με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αύριο Παρασκευή στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώ στην Πετρούπολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ