Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

-- Τις Σέρρες θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο και την Κυριακή (2- 3 του Φλεβάρη) ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο, στις 12 μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΠΚΑ. Το βράδυ της ίδιας μέρας θα χαιρετίσει στη συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Σερρών, στο «Στέκι του Ραφ» στα Κιόσκια. Την Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, θα πάρει μέρος σε εκδήλωση της ΝΑΣ Σερρών, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΠΚΑ, στην οδό Εθνικής Αντίστασης 34.

-- Η Κομματική Οργάνωση Ταύρου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την Κυριακή, 3 Φλεβάρη 2002, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο του Ταύρου, με θέμα: Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΚΕ.

-- Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί μεθαύριο Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λευκάδας, εκδήλωση - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

-- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό, που διοργανώνει την Τετάρτη 6 του Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 297. Θα μιλήσουν ο Ηλίας Λέγγερης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και εκπρόσωπος της παλαιστινιακής παροικίας στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας, ενώ θα προβληθεί και ταινία με αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της ισραηλινής θηριωδίας σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Συνεστίαση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση προς τιμήν της έναρξης της οικοδόμησης των νέων της γραφείων στα Γιάννενα, σήμερα Παρασκευή 1/2, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Καρβούνης» στην Ελεούσα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2002-02-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ