Πέμπτη 17 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟ Αυλώνα του ΚΚΕ καλεί σήμερα, Πέμπτη, 17/1, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αυλώνα σε συζήτηση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο Λ. Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο, 19/1, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της, Αχαρνών 146, για τις πολιτικές εξελίξεις.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Μεσολογγίου του ΚΚΕ καλεί την Κυριακή, 20/1, στις 10.30 το πρωί, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, σε συγκέντρωση για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις θέσεις του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποιεί την Κυριακή, 20/1, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, πολιτική εκδήλωση με θέμα: «Το πλαίσιο συσπείρωσης και συνεργασιών που προτείνει το ΚΚΕ για τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές». Θα μιλήσει ο Τ. Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη-συζήτηση πραγματοποιεί τη Δευτέρα, 21/1, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, με θέμα: «Οι επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γερ. Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι κομμουνιστές χορεύουν

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση το Σάββατο, 19 του Γενάρη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της, Περγάμου 12.

- Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Αχτίδα Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 25 του Γενάρη, στο κέντρο «Νέα Δειλινά» στα Κουφάλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ