Παρασκευή 22 Γενάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Διαδικτυακές εκδηλώσεις
  • Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο του Πολιτισμού» διοργανώνει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Σιώρα, Γραμματέας της ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Παρέμβαση θα κάνει και η Μυρτώ Πετάση, Γραμματέας της ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΝΕ και μέλος του ΣΠ Αττικής της Οργάνωσης.

Το link της εκδήλωσης: zoom.us/j/95770644947?pwd=SGVUMzk0NVluTHFidVlHa2JKMnY2dz09

  • Διαδικτυακή σύσκεψη με αφορμή τη συμπλήρωση των 250 χρόνων από τη γέννηση του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν διοργανώνουν την Κυριακή 24 Γενάρη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών και η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής του ΚΚΕ.

Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η σύσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Για να λάβουν το link για την είσοδό τους στη συζήτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες Οργανώσεις, είτε να στείλουν e-mail δηλώνοντας συμμετοχή στο: 250xronia.symmetoxi@gmail.com.

  • Διαδικτυακή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο μεταμοντερνισμός και η τέχνη του» διοργανώνει την Κυριακή 24 Γενάρη, στις 7 μ.μ., το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραθάνος, μέλος του ΣΠ της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για δηλώσεις συμμετοχής: stekiknethess@gmail.com και 69453883335.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org