Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Προσπάθειες εκβιασμού αντί για ικανοποίηση των αιτημάτων

Σε σχόλιό του για τις απαράδεκτες δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η υπουργός Παιδείας προσπαθεί να εκβιάσει τους μαθητές και δεν παίρνει κανένα μέτρο για την επίλυση των προβλημάτων των σχολείων. Την πιάνει υποκριτικά ο πόνος για τα ανοιχτά σχολεία, ενώ κρατάει κλειστά τα πανεπιστήμια κι ενώ την ίδια στιγμή είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το γεγονός ότι βρίσκεται στον αέρα η συνέχιση της μορφωτικής διαδικασίας για τις χιλιάδες των μαθητών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Covid.

Οι μαθητές έχουν δίκιο. Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να ακούσει τους μαθητές και τα δίκαια αιτήματά τους και να τα επιλύσει τώρα!».

«Η κυβέρνηση θέλει κλειστά σχολεία!», τονίζει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ και προσθέτει: «Η κυβέρνηση, μέσω της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως, ομολογεί πλέον ανοιχτά ότι επιδιώκει κλειστά σχολεία από κορονοϊό. Βάζει απέναντι τους χιλιάδες μαθητές που διεκδικούν ανοιχτά, ασφαλή σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας! Ο εκβιασμός της θα πέσει στο κενό! Το δίκιο των μαθητών έχει κριθεί! Αύριο (σ.σ. σήμερα), στα μαθητικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, θα δώσουν την απάντησή τους!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ