Πέμπτη 30 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
«Εφυγε» ο σ. Τάσος Χατζηνικολάου

«Εφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο σύντροφος Τάσος Χατζηνικολάου, μέλος του ΚΚΕ, πιστός αγωνιστής του Κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Ο σύντροφος Τάσος γεννήθηκε το 1946 στη Σταυρούπολη Ξάνθης από φτωχή αγροτική οικογένεια, παιδί αντιστασιακών. Στη βιοπάλη από μικρό παιδί, εργάστηκε σε Γερμανία και Αμερική. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1983 και οργανώθηκε στην ΚΟ Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και στη συνέχεια συνδέθηκε στην ΚΟ Ανω Λιοσίων, όπου συνέχισε τη δράση του. Πρωτοπόρος εργάτης, έδρασε μέσα από το Σωματείο Οικοδόμων Ανω Λιοσίων και συνέβαλε καθοριστικά στις κατακτήσεις του κλάδου. Κατόπιν, με τη συνταξιοδότησή του πρωτοστάτησε στην επαναδημιουργία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής, όπου ήταν μέλος της Διοίκησης για δύο συνεχόμενες θητείες.

Η ΚΟΒ Ανω Λιοσίων τον αποχαιρετά με τιμή και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 30 Ιούλη, στις 11.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, στη Δροσούπολη Ανω Λιοσίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ