Παρασκευή 19 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη, μέλη, εργαζόμενοι, Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ πραγματοποιούν πληθώρα εκδηλώσεων, προσαρμοσμένες στα μέτρα προστασίας και τους σχετικούς περιορισμούς. Μεταξύ άλλων, προβλέπονται:

  • 22 - 25 Ιούνη, στις 4 μ.μ. τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας Εφήβων ΣΤΡΟΦΗ εκπέμπουν από το webradio του θεραπευτικού προγράμματος, στον σύνδεσμο http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php.
  • 22 - 25 Ιούνη, χειροποίητες δημιουργίες και γλυκίσματα ως αφορμή για επικοινωνία, αλλά και για την ενίσχυση του θεραπευτικού προγράμματος, στο παζάρι του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Λεμεσού 1 - 3 και Σταυροπούλου, Αθήνα).
  • 25 και 26 Ιούνη, 18.00 - 21.00: Ενημερωτικές παρεμβάσεις σε γειτονιές του Ηρακλείου Κρήτης (Καμίνια, Αγία Τριάδα, Ξενία, Καράβολα, Πατέλες, Αγία Αικατερίνη, Πόρος, Κατσαμπάς).
  • 22 - 25 Ιούνη, 10.00 - 13.00: Street-work από εργαζόμενους και μέλη του προγράμματος, στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης με σκοπό την παραπομπή τους σε προγράμματα απεξάρτησης. Παράλληλα, από τις 10.00 έως τις 18.00, έξω από το κτίριο του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Πίνδου 4, Λαδάδικα), στο οποίο θα έχουν αναρτηθεί μηνύματα μελών του προγράμματος από τις φυλακές, θα γίνεται ενημέρωση για το κοινό.
  • 24 Ιούνη, 6μ.μ. ποδηλατοδρομία από το ΚΕΘΕΑ Ηπειρος, ο γύρος της λίμνης των Ιωαννίνων.
  • 26 Ιούνη, 9.00 - 13.00: Ενημερωτική δράση σε καφετέριες, καταστήματα και φαρμακεία της Καλύμνου.
  • 26 Ιούνη, 17.00 - 20.00: Ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή στην Κομοτηνή από το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός για τις εξαρτήσεις στην τουρκική γλώσσα, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Ορφέας», η οποία θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νομού Ροδόπης.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org