Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - LEAGUE CUP «NΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ»
Το πρώτο βήμα για το τρόπαιο ψάχνουν οι «αιώνιοι»

Με τους τόνους ψηλά μετά τα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ των δύο συλλόγων, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν απόψε στο κλειστό του Ρέντη το πρώτο ραντεβού τους στο πλαίσιο του τελικού του League Cup «Nίκος Σαμαράς» (19.00 - ΕΡΤ) και επιδιώκουν ο καθένας το αποτέλεσμα εκείνο που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση για την κατάκτηση του τροπαίου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Για τον γηπεδούχο Ολυμπιακό είναι ο έβδομος τελικός στην εννιάχρονη ιστορία της διοργάνωσης και στις προηγούμενες έξι παρουσίες του κατέκτησε τον τίτλο ισάριθμες φορές. Για τον Παναθηναϊκό είναι ο πρώτος τελικός. Πάντως και οι δύο ομάδες διαγράφουν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα (1ος ο Ολυμπιακός, 2ος ο Παναθηναϊκός), γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κόντρα τους για το τρόπαιο.

Στον αποψινό πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός θέλει καθαρή νίκη ώστε να πάει στη ρεβάνς ως φαβορί, ο δε Παναθηναϊκός αποτέλεσμα που στον δεύτερο τελικό, αξιοποιώντας και την έδρα του, θα του αφήσει ισχυρές πιθανότητες κατάκτησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ