Τρίτη 28 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
«Φρένο» ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ έφερε τον ΠΑΟΚ ξανά πρωτοπόρο, μετά και τη νίκη του επί του Βόλου

Eurokinissi

Η ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ έφερε τον ΠΑΟΚ ξανά πρωτοπόρο, μετά και τη νίκη του επί του Βόλου
Η ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League 1, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, ανέτρεψε το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Τη βαθμολογική απώλεια των «ερυθρολεύκων» εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, που χάρη στη νίκη του με 1-0 επί του Βόλου στην Τούμπα πέρασε ξανά μόνος 1ος. Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση, αλλά βρήκαν τη λύση χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 61'.

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός ήταν πιο απειλητικός απέναντι στη γηπεδούχο ΑΕΚ και είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, με σημαντικότερες το δοκάρι του Γκιγιέρμε (61') και με τον Μπουχαλάκη στο ξεκίνημα (4'), χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η «Ενωση» έβγαλε πάθος και είχε καλύτερη στιγμή την ευκαιρία του Λιβάγια (47').

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-0 πήρε στη Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ ο Παναθηναϊκός, χάρη σε εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Χατζηγιοβάννη (24') και Μπουζούκη (90'), κι έτσι σταθεροποιείται στην πρώτη τετράδα, ενώ πλησίασε και στην 3η θέση. Να σημειωθεί πάντως ότι οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής και η πρώτη νίκη στη σεζόν για τον Παναιτωλικό, 2-0 επί του Αρη, που του δίνει νέα ώθηση στη μάχη για την παραμονή.

  • Αλλα αποτελέσματα: Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-0, Ξάνθη - ΟΦΗ 2-2, Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-1.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 52, Ολυμπιακός 51, ΑΕΚ 38, Παναθηναϊκός 34, Αρης 29, ΟΦΗ 27, Ξάνθη 27, Ατρόμητος 26, ΑΕΛ 24, Λαμία 24, Βόλος 22, Αστέρας Τρίπολης 22, Παναιτωλικός 13, Πανιώνιος 9 (ξεκίνησε με -6).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ