Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Kομβικό ματς στο Ηράκλειο

Με φόντο την τετράδα κοντράρονται στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Eurokinissi

Με φόντο την τετράδα κοντράρονται στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Παναθηναϊκός
Η αναμέτρηση στην Κρήτη, μεγάλης σημασίας στη μάχη της τετράδας, ξεχωρίζει στο σημερινό κυρίως μέρος της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Super League, η αυλαία της οποίας πέφτει αύριο Πέμπτη με δύο αγώνες.

Στο Ηράκλειο αναμετρούνται ΟΦΗ και Παναθηναϊκός με έπαθλο μια θέση στην πρώτη τετράδα, η οποία θα δώσει σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ. Ο εντυπωσιακός φέτος ΟΦΗ, 4ος αυτή τη στιγμή με 22 βαθμούς, θέλει να νικήσει ξανά τον Παναθηναϊκό, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, και έτσι να διατηρηθεί σε θέση ισχύος. Οι δε «πράσινοι», που ακολουθούν στην 5η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους, επιζητούν την άτυπη ρεβάνς και βέβαια να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία, αφήνοντας οριστικά πίσω τους τις μέτριες εμφανίσεις. Δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σεμέδο (του ΟΦΗ) και Κολοβός (του Παναθηναϊκού).

Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ΑΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν και σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να μείνουν μόνοι στην κορυφή. Οσο για τη Λάρισα, που το τελευταίο διάστημα έχασε έδαφος στη μάχη των πλέι οφ και έπεσε στην 7η θέση, επιδιώκει την ανάκαμψη.

Στο ΟΑΚΑ συγκρούονται ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης, σε μια «πρόγευση» του μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου τον προσεχή Γενάρη. Η «Ενωση» προέρχεται από σημαντική νίκη στην Ξάνθη η οποία την ανέβασε 3η και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, οι δε Αρκάδες να «ρεφάρουν» τη βαριά ήττα της Κυριακής από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σήμερα Τετάρτη: Ξάνθη - Παναιτωλικός (17.00 - ΕΡΤ), ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (17.15 - Novasports 3), Ολυμπιακός - ΑΕΛ (17.15 - Novasports 2), ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (19.30 - Novasports 1), Ατρόμητος - Λαμία (19.30 - ΕΡΤ).

Αύριο Πέμπτη: Αρης - Βόλος (17.15 - Novasports 2), Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (19.30 - Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ