Τετάρτη 22 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ξεχωρίζουν τα ματς σε Ηράκλειο και ΟΑΚΑ

Στην επαρχία μεταφέρεται το ενδιαφέρον στην εμβόλιμη 20ή αγωνιστική της Super League 1, στη σκιά της περίφημης συνάντησης των εκπροσώπων του «big 4», δηλαδή των ισχυρών ΠΑΕ (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού), με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τους αρμόδιους των FIFA - UEFA για ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αγωνιστική διεξάγεται σε δύο δόσεις, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν η δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και η κόντρα με «άρωμα» πλέι οφ στο ΟΑΚΑ.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι, με στόχο την είσοδο στην εξάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, δείχνουν τελευταία να ξαναβρίσκουν τα «πατήματά» τους μετά από αγωνιστική «κοιλιά» ενός μήνα περίπου. Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι», που στην αποστολή τους δεν έχουν τον Ποντένσε (φημολογείται η μεταγραφή του στην αγγλική Γουλβς), θέλουν να περάσουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σημαντική αναμέτρηση για το πλασάρισμα στα πλέι οφ θεωρείται και αυτή στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον 4ο Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, μία από τις ομάδες που ισοβαθμούν στην 5η θέση. Οι γηπεδούχοι, προερχόμενοι από την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην Ξάνθη αλλά χωρίς τους τραυματίες Νούνιες, Μπουζούκη και τον ανέτοιμο Αποστολάκη, επιδιώκουν να πάρουν και σήμερα τους τρεις βαθμούς και να εδραιωθούν στην 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Στον Βόλο ο ΝΠΣ, έχοντας μείνει όρθιος στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχεται την ΑΕΚ με σκοπό τη νίκη που θα τον ανεβάσει ψηλότερα στη βαθμολογία. Η δε «Ενωση», με τον αέρα της νίκης επί της ΑΕΛ αλλά και σημαντικές απουσίες (Λιβάγια, Κρίστισιτς, Τσιγκρίνσκι), επιζητεί ανάλογη συνέχεια προκειμένου να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας στην 3η θέση.

Στη Λάρισα η ΑΕΛ, χωρίς περιθώρια απωλειών στην προσπάθειά της για είσοδο στην εξάδα, υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που «καίγεται» για τους βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (15.00 - Novasports 1), Βόλος - ΑΕΚ (17.15 - Novasports 3), ΟΦΗ - Ολυμπιακός (17.15 - Novasports 2), Παναθηναϊκός - Ατρόμητος (19.30 - Novasports 1).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ