Σάββατο 26 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE 1
Ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Φάληρο

Το ντέρμπι του Φαλήρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τους στόχους των δύο ομάδων - για τους μεν «ερυθρόλευκους» παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας, για τη δε «Ενωση», που είναι 4η, να πλησιάσει την κορυφή. Οσο για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, 2ο στη βαθμολογία προς το παρόν, δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στη νεοφώτιστη τοπική ομάδα, που μέχρι τώρα στέκεται πολύ καλά στο πρωτάθλημα, και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού. Στα αξιοσημείωτα και η κομβική κόντρα για τη μάχη του πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα, μεταξύ της 3ης Ξάνθης και του 5ου ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/10: ΟΦΗ - Ξάνθη (17.15 - Novasports 1), Βόλος - ΠΑΟΚ (19.30 - Novasports 2)

Κυριακή 27/10: Παναθηναϊκός - ΑΕΛ (15.00 - Novasports 1), Ατρόμητος - Πανιώνιος (17.00 - ΕΡΤ), Αρης - Παναιτωλικός (17.15 - Novasports 2), Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19.30 - Novasports 1)

Δευτέρα 28/10: Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (19.30 Novasports 1)

SUPER LEAGUE 2
Επανέναρξη με κρητικό ντέρμπι

Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Super League 2 με τη 2η αγωνιστική του, μετά τη συμφωνία στην οποία έφτασαν η Λίγκα Α2 - Β' Εθνικής και η ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Θυμίζουμε ότι η Λίγκα αποδέχτηκε την πρόταση του κρατικού καναλιού για μείωση του αρχικά συμφωνηθέντος ποσού και ήρε την απόφασή της για αναστολή του πρωταθλήματος με μόλις μία αγωνιστική - την 1η - να έχει διεξαχθεί.

Από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν το κρητικό ντέρμπι μεταξύ Εργοτέλη - Πλατανιά και η κόντρα του Βορρά μεταξύ Απόλλωνα Πόντου - Δόξα Δράμας. Αναλυτικά:

Σάββατο: Καραϊσκάκης - Απόλλων Λάρισας (15.00)

Κυριακή: Απόλλων Πόντου - Δόξα Δράμας (15.00), Χανιά - Απόλλων Σμύρνης, (14.45 - ΕΡΤ), Κέρκυρα - Παναχαϊκή (15.00)

Δευτέρα: Εργοτέλης - Πλατανιάς (17.00 - ΕΡΤ)

FOOTBALL LEAGUE
Δοκιμασία για την Καλαμάτα

Η δοκιμασία της πρωτοπόρου Καλαμάτας στην Ρόδο και η αναμέτρηση στα Τρίκαλα ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας. Αναλυτικά:

Σάββατο (15.00): Βέροια - Ασπρόπυργος, Τρίκαλα - Καβάλα (ΕΡΤ).

Κυριακή: 14.00: Ολυμπιακός Βόλου - ΟΦ Ιεράπετρας. 15.00: Αιγάλεω - Νίκη Βόλου, Ιωνικός Νίκαιας - Ιάλυσος, Διαγόρας Ρόδου - Καλαμάτα (ΕΡΤ3), Θεσπρωτός - Τριγλία.

BASKET LEAGUE
Ενδιαφέρον σε Περιστέρι και Λήμνο

Οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Περιστέρι και Λήμνο ξεχωρίζουν στην 5η αγωνιστική της Basket League.

Το Περιστέρι, που παραμένει αήττητο στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό και προέρχεται από μεγάλες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Ρίγα, υποδέχεται το Λαύριο, μία από τις ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση. Αλλες δύο απ' αυτές τις ομάδες, ο ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του και φιλόδοξος Ηφαιστος Λήμνου και ο φορμαρισμένος Προμηθέας Πάτρας, συγκρούονται σε μία ακόμα καθοριστική για τις πρώτες θέσεις αναμέτρηση. Στα αξιοσημείωτα και η δοκιμασία της ΑΕΚ - που ψάχνει τα «πατήματά της» - στο Ρέθυμνο, το οποίο «καίγεται» για τους βαθμούς. Αναλυτικά:

Σάββατο: 15.45 (ΕΡΤ, παράλληλη μετάδοση): Ηρακλής - Πανιώνιος, Ηφαιστος Λήμνου - Προμηθέας, Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ, Ιωνικός Νίκαιας - Λάρισα, Περιστέρι - Λαύριο. 19.00 (Cosmote Sports 4): Παναθηναϊκός - Αρης.

Kυριακή: Ρέθυμνο - ΑΕΚ (16.15 - ΕΡΤ2 ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ