Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζουμε κλιμακώνοντας τη δράση μας!

Αδιάλειπτα συνεχίζεται η μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, από όλες τις δυνάμεις, μέλη και φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, σε όλη τη χώρα, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Οι Κομματικές Οργανώσεις, μπροστά και στις γιορτές με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν, χωρίς ίχνος εφησυχασμού, σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα, που θα τις φέρουν πιο κοντά στην κάλυψη των οικονομικών τους πλάνων.

Ολα τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι ενθαρρυντικά και αποδεικνύουν πως η επίτευξη των τελικών στόχων είναι πέρα για πέρα εφικτή, με την προϋπόθεση πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με επιμονή και στοχοπροσήλωση και θα κλιμακώνεται το διάστημα που απομένει ως τη λήξη της εξόρμησης. Προσπάθεια που διεξάγεται στο γόνιμο έδαφος της απήχησης της πολιτικής του Κόμματος και της αναγνώρισης του πρωτοπόρου ρόλου του από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας. Στο έδαφος της κατανόησης πως ενισχύοντας το ΚΚΕ, ενισχύεται η δική τους φωνή, η δύναμή τους.

Στη βάση αυτή «οικοδομήθηκε» στο 52,32%, το ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου έως χτες, με πρώτες οργανώσεις της Ανατολικής Πελοποννήσου με 70,85%, της Αττικής με 62%, της Αθήνας και της Δυτικής Πελοποννήσου με 57% και ακολουθούν οι ΚΟ του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Αιγαίου, της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, της Βορειοδυτικής Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Κρήτης.

Οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» έχουν καλύψει το πλάνο τους κατά 63% και 51% αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ