Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, η ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Οι νέοι κανονισμοί του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ/ΙΜΟ) για τη μείωση των εκπομπών οξειδίων του θείου (Sox) από τα καυσαέρια των πλοίων από 1/1/2020. Scrubbers και καύσιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο και οι νέες δυσκολίες για τα πληρώματα». Εισηγητής θα είναι ο Ηλίας Μπιλάλης, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, υποψήφιος διδάκτορας.

-- Στις 12.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΝΑΒΟ της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ιατρική καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Μια άλλη ματιά στην Ιατρική Εκπαίδευση». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8.30 μ.μ., λαϊκό γλέντι της ΚΟΒ Ευόσμου, στο 2ο ΚΑΠΗ, στον συνοικισμό Ελπίδα. Θα μιλήσει η Δώρα Τατσούδη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Κυμίνων, εκδήλωση με θέμα «Το πρόβλημα με το νερό στα χωριά μας. Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Δέλτα.

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση στο Ασβεστοχώρι, με θέμα «Ο μύθος της ανάπτυξης για όλους. Υπάρχει διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Αριστείδης Θάνος, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Προχώματος, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ» του Αναστάση Γκίκα, μέλους του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο ίδιος ο συγγραφέας.

-- Στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στο Μεσημέρι με θέμα «Η οργάνωση της αγροτικής οικονομίας που έχει ανάγκη ο τόπος μας». Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, υπεύθυνος του Αγροτικού Τμήματος της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 1η Δεκέμβρη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ των Σερρών, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ» του Α. Γκίκα, με ομιλητή τον ίδιο.

-- Στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Πυλαίας, θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ «Θεσσαλονίκη, μήτρα ταξικής πάλης». Θα μιλήσει ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για τα 75 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ.

-- Η ΚΟ Καμβουνίων διοργανώνει εκδήλωση στις 11.30 π.μ. στο Τρανόβαλτο, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό πλούτο προς όφελος του λαού: Η περίπτωση της εξόρυξης και αξιοποίησης του μάρμαρου Τρανοβάλτου χτες, σήμερα και αύριο». Θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του Κόμματος. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Τη Δευτέρα 2 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν ο Σταύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, και ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Ναυπηγείων και Μετάλλου Αθήνας της ΤΕ Βιομηχανίας Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) με θέμα «Η Ναυπηγοεπισκευαστική Βιομηχανία στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη συμφέρουσα για τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευή και το λαό μας». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ(2024-04-13 00:00:00.0)
Η ανάπτυξη που συμφέρει τον λαό(2024-03-27 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2024-02-20 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(2024-02-16 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ(2022-06-02 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2016-09-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ