Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ευκαιρία για θετικό πρόσημο

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα στοχεύει απόψε ο Παναθηναϊκός, υποδεχόμενος τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21.30 - Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν να αξιοποιήσουν εκ νέου τη δύναμη του ΟΑΚΑ, να επαναλάβουν την εξαιρετική εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στην Εφές και φτάνοντας σε θετικό απολογισμό στη βαθμολογία (3 νίκες - 3 ήττες προς το παρόν) να κατοχυρώσουν τη θέση τους στην πρώτη οκτάδα και δη όσο το δυνατόν υψηλότερα.

Για αγώνα με αρκετές «παγίδες», με αντίπαλο μια ομάδα υψηλού επιπέδου, έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με την Εφές, και κυρίως για τη διάρκεια που είχαν, και ζήτησε ανάλογη σοβαρότητα και ετοιμότητα τόσο στην αποψινή αναμέτρηση όσο και σ' αυτές που ακολουθούν, τονίζοντας ότι κάθε αγώνας έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες. Από τη δε Βαλένθια απουσιάζει ο Βαν Ρόσομ.

  • Aλλοι αγώνες της βραδιάς: Φενερμπαχτσέ - Μπάγερν Μονάχου (19.45 - Novasports 3), Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα (20.00 - Novasports 5), Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ