Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ ανακοινώνει πως «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη ο γνωστός μουσικός Αγγελος Πεσματζόγλου. Ο Αγγελος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978. Τέταρτο παιδί των συντρόφων Βασίλη και Μαλάμως Πεσματζόγλου, εντάθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην ΚΝΕ, σπουδάζοντας συγχρόνως μουσική, παίρνοντας πολλά πτυχία.
Εδωσε με ξεχωριστή ικανότητα και αυταπάρνηση όλες τις μάχες μαζί με τους λίγους τότε συντρόφους του για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης μετά το 1992. Στη συνέχεια, έγινε μέλος του Κόμματος και αναδείχτηκε Γραμματέας της ΚΟΒ Ζαρουχλέικων.
Οι συγγενείς και όλοι όσοι τον γνώριζαν, δίνουν το τελευταίο «αντίο» αύριο Σάββατο 14 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών (Αγιο Μηνά), με πολιτική τελετή.
Αντί στεφανιών, η οικογένειά του παρακαλεί τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Η Μέριμνα».