Τετάρτη 17 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΝΑΛ
Ψάχνει ελπίδα σε Ισπανία - Φινλανδία

Στον απόηχο της εσωκομματικής κριτικής προς την ηγεσία για το πώς θα κινηθεί το κόμμα απέναντι σε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι για πρώτη φορά η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Η πλευρά Γεννηματά, επιχειρώντας να απαντήσει στις επικρίσεις, συνεχίζει τις παρεμβάσεις της. Χαρακτηριστικό το άρθρο του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδη, χτες στα «Νέα», όπου υποστήριζε ότι «το σημερινό πολιτικό τοπίο, η αυτοδυναμία της ΝΔ και η διάσωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το αποτέλεσμα μιας σιωπηρής σύμπραξης, ενός αμοιβαίου "δούναι και λαβείν". Η ΝΔ πήρε από τον ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική ασυλία για την ευθύνη του δημοσιονομικού εκτροχιασμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ως αντάλλαγμα τη στήριξη της "καραμανλικής" συνιστώσας στην κυβέρνησή του προκειμένου να επιβιώσει σε κρίσιμες στιγμές αλλά και να αλώσει το βαθύ κράτος τα τελευταία 4,5 χρόνια. Παράλληλα και οι δύο, φανερά και ενορχηστρωμένα, έριχναν όλες τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να δελεάσουν και να προσελκύσουν ψηφοφόρους και στελέχη», πρόσθεσε.

Επέμεινε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι «ο γνήσιος εκφραστής της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας» και παρέπεμψε στις «πρόσφατες νίκες των σοσιαλιστών στην Ισπανία και στη Φινλανδία», που «μας δείχνουν το δρόμο. Αποτελούν μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ