Τετάρτη 17 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι βουλευτές του ΚΚΕ μαχητικό στήριγμα του λαού απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ, στη στρατηγική του κεφαλαίου

Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ μίλησε χτες ο Δ. Κουτσούμπας

  • Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ είναι ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέα, πιο δραστικά μέτρα στήριξης της κερδοφορίας του.
  • Αντιπολίτευση από τη σκοπιά του λαού δεν μπορούν να ασκήσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και ΜΕΡΑ25, που θα δίνουν χέρι βοηθείας στην υλοποίηση της στρατηγικής του κεφαλαίου και στην κυβέρνηση.
  • Οι βουλευτές μας θα βρεθούν στο πλευρό των εργατών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, των συνταξιούχων, των νέων και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών. Θα φέρουν στη Βουλή τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά τους και με μορφή νομοσχεδίων και τροπολογιών.
  • Η κομμουνιστική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση είναι πολύ δύσκολο και σύνθετο καθήκον, είναι, όμως, η μόνη στάση που μπορεί να ασκήσει πίεση με θετικά μέτρα για το λαό, να βάλει εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα, να ανοίξει το δρόμο ριζικών αλλαγών και ανατροπών.
  • Θα συμβάλουμε από το δικό μας μετερίζι στην τιτάνια προσπάθεια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την ισχυροποίηση της Κοινωνικής Συμμαχίας. Για να δυναμώσει η γραμμή της αντεπίθεσης και της ρήξης, της συνολικής αμφισβήτησης και αντίθεσης με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, την ΕΕ.

ΣΕΛ.  4   -   6

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ